Groepslessen

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van onze groeps- of zwemlessen Zodra u op de les van uw keuze klikt, kunt u zien welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn.

Heeft u al een les ingepland, maar wilt u toch liever op een ander tijdstip komen?
Klik hier om uw inschrijving voor een les te verplaatsen naar een ander tijdstip. (inloggen vereist)
 OmschrijvingPrijs
123
Page size:
select
 25 items in 3 pages
Aquabootcamp fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquafietsen fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquagym fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquajoggen fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquarobics fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquaswing fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquatriathlon
Geusseltbad - Durf jij deze ultieme uitdaging aan? Doe dan mee met deze spetterende Aquatriathlon. 20 minuten banen zwemmen, 20 minuten spinning & 20 minuten Jogging. Alles onder begeleiding van een professionele trainer en presenter van het Geusseltbad. Enige conditie en doorzettingsvermogen is wel vereist, net als het in bezit zijn van een zwemdiploma A of hoger. Leeftijd vanaf 16 jaar.
€ 5,00
Aquavaria
Geusseltbad - AquaVaria wordt variabel ingevuld aan de hand van een vast schema. Bekijk het schema hier: https://www.geusseltbad.nl/sportief/aquafit4you/aquavaria-fit4you
€ 6,95
Exciting Race & Splash Poolparty
Geusseltbad - Rennen, springen, klimmen, balanceren tijdens de Exciting Race & Splash Poolparty. Durf jij de twee meter hoge klimmuur te bedwingen? Tijdens de spannende race op en over het water wordt gebruik gemaakt van opblaasbare materialen die samen een hindernisparcours vormen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de mega watertrampoline. Maak teams en ga voor een heuse ‘poolparty battle’ op de trampo of op het hindernisparcours. Onze zwembadmedewerker begeleid deze 45 min. durende activiteit. Vrijzwemmen kan ervoor en erna.
Gratis*
Extra zwemlessen in meivakantie
Geusseltbad - Deze zwemlessen zijn alleen op uitnodiging. U heeft een brief hierover ontvangen. Twijfelt u, mail dan naar zwemlessen@maastricht.nl onder vermelding van de naam van uw kind met de vraag of u in aanmerking komt voor deze lessen. U ontvang dan spoedig reactie.
€ 20,00
Floatfit
Geusseltbad
€ 6,95
Little Mermaids Party
Geusseltbad - Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje leer je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen. Ook krijg je verschillende zeemeermin kunstjes geleerd. Reken maar dat je je na deze party als een echte ‘mermaid’ in het water voelt. Leuke kiekjes gegarandeerd! Onze zwembadmedewerker begeleid deze 45 min. durende activiteit. Vrijzwemmen kan ervoor en erna.
Gratis*

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!