Groepslessen

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van onze groeps- of zwemlessen Zodra u op de les van uw keuze klikt, kunt u zien welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn.

Heeft u al een les ingepland, maar wilt u toch liever op een ander tijdstip komen?
Klik hier om uw inschrijving voor een les te verplaatsen naar een ander tijdstip. (inloggen vereist)

Momenteel zijn er problemen met het gebruik van onderstaande i.c.m. internet explorer. Mocht u problemen ervaren met het inschrijven/ reserveren probeer dan svp een andere browser zoals google chrome of Firefox.
 OmschrijvingPrijs
12
Page size:
select
 19 items in 2 pages
Aquabootcamp fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquafietsen fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquagym fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquajoggen fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquarobics fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquaswing fit4you
Geusseltbad
€ 6,95
Aquavaria
Geusseltbad - AquaVaria wordt variabel ingevuld aan de hand van een vast schema. Bekijk het schema hier: https://www.geusseltbad.nl/sportief/aquafit4you/aquavaria-fit4you
€ 6,95
Exciting Race & Splash Poolparty
Geusseltbad - Rennen, springen, klimmen, balanceren tijdens de Exciting Race & Splash Poolparty. Durf jij de twee meter hoge klimmuur te bedwingen? Tijdens de spannende race op en over het water wordt gebruik gemaakt van opblaasbare materialen die samen een hindernisparcours vormen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de mega watertrampoline. Maak teams en ga voor een heuse ‘poolparty battle’ op de trampo of op het hindernisparcours. Onze zwembadmedewerker begeleid deze 45 min. durende activiteit. Vrijzwemmen kan ervoor en erna.
Gratis*
Floatfit
Geusseltbad
€ 6,95
Little Mermaids Party
Geusseltbad - Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje leer je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen. Ook krijg je verschillende zeemeermin kunstjes geleerd. Reken maar dat je je na deze party als een echte ‘mermaid’ in het water voelt. Leuke kiekjes gegarandeerd! Onze zwembadmedewerker begeleid deze 45 min. durende activiteit. Vrijzwemmen kan ervoor en erna.
Gratis*
Oefenuurtje
Geusseltbad - Oefenuurtje is bedoeld voor kinderen die al leszwemmen voor het A- diploma in ons Geusseltbad. Deze kinderen hebben gratis toegang tot dit oefenuurtje, mits onder begeleiding van een betalende ouder/verzorger (reguliere tarief).
Gratis*
Prive zwemles
Geusseltbad - U kunt zich hier inschrijven voor privézwemlessen met 1 of 2 deelnemers per les. Wilt u een privéles volgen op een ander tijdstip? Neem dan contact met ons op via zwemlessen@maastricht.nl om de mogelijkheden te bespreken. Op de volgende pagina zal bij sommige tijdstippen '4 deelnemers' staan, dit zijn dan twee groepen van (max.) 2 deelnemers.
€ 51,00

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!