Groepslessen

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van onze groeps- of zwemlessen Zodra u op de les van uw keuze klikt, kunt u zien welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn.

Heeft u al een les ingepland, maar wilt u toch liever op een ander tijdstip komen?
Klik hier om uw inschrijving voor een les te verplaatsen naar een ander tijdstip. (inloggen vereist)
 OmschrijvingPrijs
12
Page size:
select
 22 items in 2 pages
AquaBootcamp
Geusseltbad
€ 6,95
AquaFietsen
Geusseltbad
€ 6,95
AquaGym
Geusseltbad
€ 6,95
AquaJoggen
Geusseltbad
€ 6,95
AquaRobics
Geusseltbad
€ 6,95
AquaSwing
Geusseltbad
€ 6,95
Aquavaria
Geusseltbad - AquaVaria wordt variabel ingevuld aan de hand van een vast schema. Bekijk het schema via: www.geusseltbad.nl/sportief/aquafit
€ 6,95
Floatfit
Geusseltbad
€ 6,95
Mermaid familie clinic
Geusseltbad - Speciaal voor grote én kleine zeemeerminnen geven wij deze vakantie gezamenlijke mermaid clinics! Of je nu een volwassen Ariël bent of een zeemeermin of -man in de dop: beleef samen hoe het is om snel en sierlijk door het water te bewegen als een echte zeemeermin. Gebruik van een FinFun ‘monofin’ is inbegrepen bij deze 1 uur durende clinic.
€ 30,00
Oefenuurtje
Geusseltbad - Oefenuurtje is bedoeld voor kinderen die al leszwemmen voor het A- diploma in ons Geusseltbad. Deze kinderen hebben gratis toegang tot dit oefenuurtje, mits onder begeleiding van een betalende ouder/verzorger (reguliere tarief).
Gratis*
Prive zwemles
Geusseltbad - U kunt zich hier inschrijven voor privézwemlessen met 1 of 2 deelnemers per les. Wilt u een privéles volgen op een ander tijdstip? Neem dan contact met ons op via zwemlessen@maastricht.nl om de mogelijkheden te bespreken. Op de volgende pagina zal bij sommige tijdstippen '4 deelnemers' staan, dit zijn dan twee groepen van (max.) 2 deelnemers.
€ 51,00
Teddybeer BRONS ouder-/kindleszwemmen
Geusseltbad - Samen leuke afwisselende oefeningen doen met een deskundige instructeur. Stap voor stap vertrouwd raken met het water. Spetteren, kopje ondergaan en onder water kijken horen daarbij. Er zijn 3 teddybeerdiploma’s te behalen: brons, zilver en goud.
€ 7,00

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!